Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NB1

NB I

A tavaszi Fradi-Újpest lehet az Albert Stadion búcsúmeccse


 

 
 

A tervek szerint a márciusi, FTC-Újpest bajnoki labdarúgó-mérkőzéssel zár be az Üllői úti Albert Stadion. Az új arénát magyar építészek tervezik, s lehetőleg magyar cégekkel építtetnék meg, a befejezést pedig 2014 őszére prognosztizálják - többek között erről beszélt pénteken a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában a beruházást vezénylő kormánybiztos, Fürjes Balázs.

"A Fradi-stadion építési pályázatát a nemzeti vagyonkezelő írta ki. Én azt kértem tőlük, hogy két fontos szempontra figyeljenek, s ezt tartották is: az egyik az ár, a takarékosság jegyében ennek kell a döntőnek lennie. A másik, hogy csak olyan pályázók indulhassanak, akik korábban megoldottak már ilyen nehézségű feladatot. Vannak ilyenek többen, változatlanul úgy vélem, öt körül lesz az alkalmas indulók száma" - mondta Fürjes, hozzátéve, hogy a közbeszerzésnek több vesztese lesz, akik megtámadhatják a döntést és a jogorvoslat hónapos csúszásokat okozhat.

 

2013 tavaszán kezdődhet a stadion bontása

"De ezen nem töprengek, azon dolgozunk, hogy a 2014-es őszt az új arénában kezdhesse a Ferencváros" - fogalmazott a kormánybiztos.

NB I

Erwin Koeman neve is felmerült a Pécsnél

 

 

Egy helyi lap szerint a PMFC szakmai igazgatói posztjára könnyen külföldi szakember lehet a befutó, méghozzá az egykori magyar szövetségi kapitány.

 

Koeman ismét Magyarországon dolgozhat?Koeman ismét Magyarországon dolgozhat?

Mint ismert, Supka Attila és menedzsere nem fogadta el a pécsi labdarúgóklubnak a megbízási jogviszony felbontására tett ajánlatát, így a vezetőedző 2015. június 30-ig szóló szerződése továbbra is érvényben van. A klubtulajdonos Matyi Dezső és a tréner a pénteki sajtótájékoztatón nyilvánosan is összeszólalkozott.

Matyi Dezső szinte még ki sem mondta, hogy szakmai igazgatót keresnek a klubhoz, már megkezdődtek a találgatások arról, vajon ki lehet a befutó. A bama.hu szerint állítólag szó van Erwin Koeman szerepvállalásáról. A korábbi holland válogatott labdarúgó, aki irányította a magyar nemzeti tizenegyet, jelenleg hazája élvonalában, az RKC Waalwijk együttesénél dolgozik. Sisa Tibor távozása után Diósgyőrben is felmerült a neve.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.